Loading...
Toepassingen 2019-12-06T13:03:27+00:00

TSR Metaaltechniek, de solide verbinding

TSR-Metaaltechniek-diensten

Omschrijving

RVS wordt in veel verschillende markten gebruikt; de toepassingen van het materiaal zijn dan ook legio. Hoe divers de toepassing en markten ook zijn, de kwaliteit van de las als solide verbinding is een cruciaal baisonderdeel. Onze klanten leveren kwaliteitsproducten waaraan hoge eisen worden gesteld. Als toeleverancier voelen wij die verantwoordelijkheid net zo.

TSR Metaaltechniek heeft alle kennis en kunde in huis om te ontzorgen. Wij zijn experts op het gebied van de verschillende lastechnieken (MIG/MAG/TIG/electrode en puntlassen). Daarnaast kunnen wij u ook ondersteunen bij uw ontwerp en het nabewerkingsproces.

Graag geven wij u hieronder een idee van de mogelijkheden.

Unique Selling Points

TSR-Metaaltechniek-USP

Hoge leverbetrouwbaarheid
en korte doorlooptijden

TSR-Metaaltechniek-USP

Flexibiliteit in aantal,
product en organisatie

TSR-Metaaltechniek-USP

Specialistische kennis

De toepassingen die wij leveren

Machinebouw

Het toepassingsgebied van machines is zo breed dat het zich lastig laat samenvatten. Wij werken voor bedrijven die toeleverancier zijn voor o.a. de voedingsindustrie en de land- en tuinbouw. Wij hebben een ruime ervaring met het samenstellen en lassen van RVS-machineonderdelen, frames en plaatwerk (vanaf 0,8 mm dikte, gepolijst en geslepen), bordessen, ketels (m.n. voor de voedingsindustrie waar specifieke, hoge kwaliteitseisen worden gesteld) en divers leidingwerk.

TSR-Metaaltechniek-machinebouw

(Interieur) Design

Het ontwerp mag nog zo mooi en uitgekiend zijn, het staat of valt met een hoogwaardige uitvoering en afwerking. Dat realiseren wij ons als geen ander. Daarom besteden wij niet alleen veel aandacht aan het laswerk maar ook aan de nabewerking ervan. Enkele voorbeelden ter illustratie: trappen, leuningen, eetkamer-/bijzettafels, maar ook die details ervan die het ontwerp bijzonder maken.

TSR-Metaaltechniek-interieurdesign

Special Projects

Op zoek naar een praktische oplossing voor een bepaald probleem? Klein of groot? TSR Metaaltechniek gaat graag de uitdaging aan en denkt met u mee. Inmiddels hebben wij een aantal relaties uit de brand kunnen helpen. Een tweetal voorbeelden om u een idee te geven.
Een kunststof buis van een pand van een gemeente in Noord-Brabant bleek bij herhaling een ideaal doelwit voor vandalisme. Dat liep aardig in de papieren. Wij kwamen met een zeer doeltreffend alternatief in RVS.
Een inbouw keukenkastje zit soms nét op de verkeerde plaats om de inhoud snel en makkelijk bereikbaar te hebben. Voor een particulier hebben wij een mooie, functionele oplossing gemaakt, waardoor de inhoud van het kastje weer vlot en overzichtelijk voor het grijpen is.

TSR-Metaaltechniek-specialprojects