Loading...
Over ons 2019-12-06T13:20:52+00:00

TSR Metaaltechniek, de solide verbinding

TSR-Metaaltechniek-over-ons

Missie & Visie

Roestvast staal is een mooi materiaal waar je zeer gevarieerde producten voor uiteenlopende markten mee kan maken. De toepassingen ervan zijn dan ook legio. Die passie voor RVS delen wij met onze klanten. Daarnaast is het onze passie om onze klanten de zorg uit handen te nemen bij het maken van de juiste onderdelen met korte doorlooptijden. Dat doen wij graag in eigen beheer met een eigen koers als zelfstandig ondernemer.

Als jong bedrijf streven wij naar groei, maar met behoud van een slagvaardige organisatie. Juist door de vele toepassingen van ons basismateriaal, RVS, zien wij die groei op verschillende terreinen: in productie, productportfolio en mensen. Bij de laatste groep staat het overbrengen van kennis en kunde centraal.

Specialisten in lassen

Waar wij voor staan

Een gedegen basis dankzij afgeronde opleidingen zoals werkvoorbereiding, metaalbewerking en materiaalleer aangevuld met diverse certificaten (o.a. VCA veiligheid).

Een gedegen ervaring dankzij verschillende dienstverbanden met uiteenlopende taken en verantwoordelijkheden bij gerenommeerde metaal- en constructiebedrijven. Wij verstrekken op verzoek graag de namen van onze voormalige werkgevers waar u referenties kunt opvragen. Een aantal van hen behoren inmiddels tot onze klantenkring.

TSR-Metaaltechniek-waar-staan-wij-voor